Luokka Arkisto: Sex porn

Miten nainen kiihottuu suomalaisia elokuvia

miten nainen kiihottuu suomalaisia elokuvia

Ongelma on se, ettei tuota aikaa nähdä yhteydessä nykypäivän. Tunnistan tuon: siinä on jotain järkyttävä. Masturbointi on miehelle kuin seksin opetusta jos nainen antaa katsoa. Jos haluat nopeuttaa tuhmia kokeiluja, anna hänelle tunne, ettei häntä tuomita. Mitä tekisit, jos saisit olla päivän ajan toista sukupuolta? Kate Winsletin tähdittämä Hollywood-elokuva Lukija käsittelee edellä mainittua vaiettua aihetta.

Alaston totuus: Miten nainen kiihottuu suomalaisia elokuvia

Transparent -sarjan luoja Jill Soloway on sanonut, varsin osuvasti, että jos nyt haluttaisiin oikeasti kokeilla, mitä naisen katse elokuvassa tarkoittaisi, ei riittäisi että puolet rahoista, töistä ja rooleista jaetaan naisille. Katson tuon naisjutun ohi, niin kuin olen katsonut tuhansien tuollaisten naisjuttujen ohi. Lue lisäksi, millaista esileikkiä naiset puolestaan kaipaisivat seksin alkulämmittelyksi. Tekee mieli kysyä: näitsä? Heidän kouluissaan ja työpaikoissaan yhdistyvät pahimmillaan patriarkaatin irvokkaimmat puolet: miesvaltaisuus, neromyytit, hierarkkiset työyhteisöt, nuorten naisten ruumiiden ja kasvojen käyttö välineinä ja valuuttana, ja niin edelleen. Mitä se tarkoittaa tytöille, jotka noita elokuvia katsovat? Tanssin voi myös ottaa vakavasti, etenkin, jos nainen harrastaa tanssia. Me Too -aallon jälkeen jokin on muuttunut. LUE MYÖS: Kiihottaako "squirttaaminen"? Aistien valtakunta (1976) Nagina Oshima kuuluu japanilaisen elokuvan radikaaleihin ja omaperäisiin tekijöihin.

Videos

Fit Nerd Fucks Her Man And Licks His Dick Clean After Creampie - NoFaceGirl. Oma nokkeluuteni: kuluttaisin kulttuuria miehenä. Siis joku nainen ampui jousella jossain kuvassa, ja äkkiä jousella ampuminen on tytöille mahdollista! Jos nainen vaikuttaa hyväksyvältä, istu pikku hiljaa lähemmäksi, kunnes reitenne koskettavat toisiaan. Joku sanoo nyt, että elokuvien ihmiskuva ei ole ollenkaan näin rajattu ja niissä on paljon naisia ja kaikenlaisia vähemmistöjä, ja tämä joku on värässä. Naisillakin on seksifantasioita, ja ne ovat usein tuhmia ja luovia. Mutta niissä on vaaransa, ja siksi tämä tekstikin on minulle vaarallinen. Sellainen tapa katsoa ja lukea on raivostuttava: silloin ihminen ajattelee, että taide on hänen itsensä peili. Asennolla pitkä historia, moni mies nauttii siitä, että nainen ottaa ohjat käsiinsä. Millaista ihmiskuvaa se tarjoaa? On helpompaa olla vain vankina kellarissa kuin pästä harvoin ulos auringonpaisteeseen ja tajuta, että tällä pihalla on koko ajan ollut tällaista: auringon valo, tuulessa tuoksuja, kaikki nämä värit ja vuodenajat, monenlaista. Juonen tasolla raiskaus on joko taustatarina, joka selittä naishenkilön luonteenpiirteitä (kuten vaikkapa haluttomuutta miellyttä tai sitten se motivoi miessankareiden toimintaa. Suurin osa pähenkilöistä on miehiä, ja kun naisia on, he ovat puolipukeissa tai alasti moninkertaisesti miehiin verrattuna. Hävettä myöntä, että kun tulen elokuvista, tunnen itseni usein kömpelöksi ja rumaksi, koska en edelleenkän osaa suodattaa kaikkia niitä keski-ikäisten miesten rinnalla esiteltyjä laihoja naisvartaloita. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Ehkä Suomessa on toisin, voidaan sanoa, mutta siihen vastaisin, että oletteko nähneet suomalaisia elokuvia.

    Lisää Artikkeleita

0 kommentti "Miten nainen kiihottuu suomalaisia elokuvia"

Kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *