Luokka Arkisto: Sex porn

Seksiä vessassa kiimaista pillua

seksiä vessassa kiimaista pillua

enä mainita asiasta. Tero pelästyi ja meni kontalleen pylly pystyssä. Antti astui huoneeseen: No niin, miltäs rangaistus tuntui? Huoneen keskellä oli vankka voimistelupukki.

Seksiä vessassa kiimaista pillua - Erikoiset ja pervot

Useiden tuntien kuluttua Teron ajantaju oli kokonaan jo kadonnut Antti palasi. Antti ajoi auton talon yhteydessä olevaan autotalliin. Yhteisymmärrykseen pästiin nopeasti ja Tero sai matkustusohjeet. Huomattuaan tämän Antti läimäytti Teron kullia ja osittain kiveksiä toisellaan kädellän sen verran kovaa, että kiihotus katosi nopeasti. Tero joutui myös opettelemaan perseen esittelyä. Teron elämä jatkui vielä lähes vuoden Antin huorana. Aina kun kulli työntyi sisän Jore puuskaisi uuuggh. Vähitellen Tero kuitenkin tunsi miten peppureikä alkoi kirvellä.

Videos

French big tits from Snapchat amateur sluts Lucky Young Boy Enjoying Sex With His Sister Friend. Antti laskeutui Teron vatsan pälle he olivat siis vatsakkain ja alkoi työntä kulliaan Teron pyllyyn. Kului ainakin tunti, kunnes Antti astui huoneeseen ratsupiiska kädessä. Fyysisen iljetyksen lisäksi, tämä lisäsi Teron henkistä helt gratis dating sites for single iisalmi tuskaa. Koska Tero ei nähnyt mitän hän paniikissa törmäsi usein seinän tai johonkin huonekaluun. Nyt mä haluun kuulla kun sä huudat ihan kunnolla Antti otti esille julmannäköisen nahkaruoskan jonka kipuvaikutusta oli lisätty solmuilla ruoskan pässä. Mitä sä nyt teet, älä, älä viitsi Tero hätäntyi. Karjui Antti Sulla onkin todella maukkaannäköinen peppu. Asentonsa takia Tero näki kun sitä tuli ulos; aina pulppuavina aaltoina paljon kerrallaan. Piiska alkoi viuhua ja iski Teron paljastettuun pyyllyyn, joka oli jo entuudestaan haavoilla. Kaikkein tuskallisin oli Teron pippelin ja kivesten pesu. Ennen laukeamistaan Jore kuitenkin työnsi kullinsa vielä mahdollisimman syvälle Teron pyllyyn.

    Lisää Artikkeleita

0 kommentti "Seksiä vessassa kiimaista pillua"

Kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *